2015: frisse animaties en presentaties

animatieRegelmatig voeren wij met onze klanten gesprekken over hun offline en online communicatie en hoe zij hierin een stap verder kunnen denken in de veranderende wereld anno 2015. Het uitgangspunt is steeds vaker: zorg dat de juiste mensen op de juiste manier over jouw product, dienst of merk praten. Een belangrijk onderdeel daarin is het ontwikkelen van relevante en aansprekende content. Met die content geef je als bedrijf mensen iets om over te praten en die informatie kunnen zij vervolgens op een snelle manier via sociale media delen.

fresh focus denkt in 2015 graag met je mee in het uitwerken en creëren van (online) content. Ons vertrekpunt is altijd de juiste boodschap, de juiste content of het juiste kanaal of middel.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een korte animatie die op pakkende wijze samenvat wat jouw organisatie, projectgroep, afdeling of team doet? Ook kunnen we jaarverslagen, rapportages of plannen in een interactief jasje steken. Frankwatching zette de voordelen onlangs op een rij. En wat te denken van een infographic waarin in één oogopslag cijfers van jouw bedrijf op aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. Interactieve mogelijkheden genoeg, waar wij graag onze schouders onder zetten!

Een frisse animatie of presentatie is uniek en het ontwikkelen daarvan vraagt om persoonlijke aandacht en overleg. Om je een indicatie te geven van wat zo’n interactieve animatie of presentatie ongeveer kost, kun je een mailtje sturen met jouw wensen, naar info@freshfocus.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.