Case: gevelreclame aan de Zaanstraat

Voor Tekst is het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie. Zij adviseren, trainen en schrijven. Niet over elk willekeurig onderwerp: Voor Tekst is gespecialiseerd in teksten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Het tekstbureau werkt voor klanten in heel Nederland en houdt kantoor aan de Zaanstraat in Lelystad. De Zaanstraat is gelegen aan een van de drukste toegangswegen die de stad rijk is, ofwel: het is een geweldige zichtlocatie. Om deze reden is fresh focus gevraagd om de buitenreclame, in de vorm van een vierkant spandoek, te verzorgen. Met het oog op de herkenbaarheid voor bezoekers is er bovendien aan de voorzijde van het kantoor ook gevelreclame aangebracht. Het gekozen ontwerp is geheel in lijn met de huisstijl van Voor Tekst. Er is bewust gekozen voor een eenvoudig ontwerp, zodat het voorbijrijdende verkeer in een oogopslag de boodschap kan waarnemen.

Nicol Tadema, eigenaar van tekstbureau Voor Tekst: “fresh focus maakte niet alleen een passend ontwerp, we hadden ook geen omkijken naar de productie en de bevestiging van de gevelreclame. Voor we het wisten hing het spandoek en het bord, zowel aan de voor- als achterzijde, waardoor onze zichtbaarheid enorm is toegenomen. De samenwerking met fresh focus was heel plezierig: korte lijnen en snel schakelen. Ideaal!”