Case: Look and feel Wowi! Rijnbrink

Workshop on Wheels innovation! (WoWi!) is een pilot van de Bibliotheek Rivierenland in samenwerking met Rijnbrink. Het doel van WoWi! is de inwoners van Rivierenland kennis te laten maken met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavormgeving. Doelgroep: de jeugd van de basisschool. Het centrale middel is een bus, die door scholen ‘geboekt’ kan worden en waarin kinderen van alles kunnen uitproberen / ontdekken.

fresh focus werkt al jaren samen met Rijnbrink en de Bibliotheek en werd gevraagd om dit nieuwe project een gezicht te geven, dat vernieuwend, opvallend en verrassend is. En aansluit bij de doelgroep. Belangrijk was ook dat de hoofdrolspeler, de bus, mooi en aansprekend vormgegeven werd.

Barbara van Stijn, van Rijnbrink: “We zijn erg tevreden over de creativiteit van fresh focus. Zij zijn in staat een compleet en doelgericht concept neer te zetten. Om deze reden hebben we hen ingeschakeld om met ons mee te denken en te ontwerpen. Daarnaast is het een fijne sparringpartner, want ze denken mee over het totale project.”