Project: social media Sint voor elk Kind

“We moeten iets doen voor kinderen in Lelystad die door het inkomensniveau van hun ouders niet kunnen meedoen aan de Sinterklaastraditie en daarmee achter raken”, aldus voormalig burgemeester Margreet Horselenberg in maart 2015. Dit was de aanleiding voor het oprichten van stichting Sint voor elk Kind die voor vele honderden kinderen een jaarlijkse voorstelling in Theater Agora zou gaan organiseren én voor de nodige fondsen zou zorgen.

Franc Heijke, voorzitter Sint voor elk Kind: “Een goed idee, een goed bestuur en ook een aansprekende naam, beeldmerk, website én een krachtige fondsenwerving waren de ingrediënten voor Sint voor elk Kind. fresh focus sponsorde de nieuwe stichting en ontwierp een pakkende huisstijl, die aansluit bij het Sinterklaas verhaal, en bij de traditie van geven en delen. Een cadeau van onmisbare waarde voor onze activiteiten.

De kracht van het ontwerp is dat het eenvoudig is toe te passen voor drukwerk, website, banieren enz. van de stichting. fresh focus leeft zich in, kan snel schakelen, vertaalt op inlevende wijze onze communicatie wensen, mede waardoor Sint voor elk Kind dat geheel door vrijwilligers wordt bemand, in korte tijd bekend is geworden in Lelystad.”

Ga naar de website van Sint voor elk Kind of kijk eens op Facebook.