Project: www.gvcentric.nl

De Gebruikersvereniging (GV) Centric is een onafhankelijke klantorganisatie van en voor gebruikers van producten/diensten van IT-leverancier Centric. De leden van de GV bestaan met name uit gemeenten en overige overheidsinstellingen waarin wij ons richten op de bundeling van krachten (vraag/aanbod), communicatie, interactie, kennisuitwisseling en samenwerking met leden en tussen leden onderling. Daarbij zijn de kwaliteit-/prijsverhouding en continuïteit van de producten/diensten van IT-leverancier Centric, het uitgangspunt.

Esther Post: “Zo’n drie jaar geleden is onze samenwerking met fresh focus gestart. Naast de ontwikkeling van nieuwe logo’s heeft fresh focus begin dit jaar een hele mooie website voor ons opgeleverd. De site heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de overzichtelijke en qua kleuren frisse uitstraling van de website die fresh focus in WordPress voor ons heeft gemaakt.

Wij ervaren de samenwerking met het team van fresh focus als zeer prettig. De lijntjes zijn kort, er is een goede wederzijdse interactie. De creatieve spirit en gedrevenheid maakt het samenwerken leuk!”

Ga naar de website van de GV Centric