Project: animatie Enprest

Enprest is een energiepartner en voorziet vooral het MKB en boerenbedrijven van energie op maat. Dit kunnen bijvoorbeeld windmolens of zonnecollectoren zijn. Naast energie richt Enprest zich ook op leegstand; ze helpt bij het aan- en afmelden van leegstaande panden bij een energieleverancier. Voor deze zijtak – Enprest Leegstand – wilden ze graag een animatie zien.

Marian Visscher, Hoofd administratie Enprest: “Wij hebben fresh focus benaderd om ons te helpen om ons product te vertalen naar een korte en krachtige animatie. Deze animatie gebruiken wij om ons product te introduceren bij onze klanten. Binnen 2 minuten is het voor onze (potentiële) klant duidelijk wat ons product inhoud, daarnaast draagt de animatie bij aan een professionele(re) uitstraling.

Na één gesprek was het eerste concept al een hele mooie vertaling van wat wij in gedachten hadden. Heel erg knap gedaan! Het vervolgtraject verliep prettig en vlot. Bijsturen, bijschaven de puntjes op de i. Wij zijn trots op het resultaat en hebben de samenwerking met fresh focus ervaren als ontspannend en no-nonsense, met voldoende kennis en inhoud!”

Ga naar de website van Enprest