Project: Jaarverslag Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland biedt een breed pakket aan thuiszorg, zorg en welzijn in Lelystad. De organisatie is continu in ontwikkeling en probeert steeds weer om vraag en aanbod op elkaar te laten aansluiten en passende producten en diensten te ontwikkelen.

Woonzorg Flevoland communiceert op allerlei manieren met haar klanten en relevante betrokkenen. Met een duidelijke, herkenbare huisstijl die zowel online als in gedrukte middelen wordt toegepast. fresh focus speelt hierbij een belangrijke rol. Voor het jaarverslag vroeg Woonzorg hen om binnen de huisstijl de grens op te zoeken om een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie te verzorgen van het afgelopen jaar.

Jessica Dijkstra, medewerkster PR en communicatie: “Wij werken al een tijd met fresh focus. Zij kennen onze huisstijl en bekijken per product goed hoe deze het best tot zijn recht komt. Met onze specifieke doelgroepen is het belangrijk om steeds te kijken naar het gekozen middel ten opzichte van de boodschap. fresh focus adviseert ons daar goed bij en dat is heel fijn. Het jaarverslag ligt nu bij de drukker en kan elk moment geleverd worden. Wij zijn blij met het eindresultaat!”