Tevreden klanten, daar doen we het voor! We zijn er trots op.

Voor mijn nieuwe website ging ik met Fresh Focus “in zee” en dat is mij zeer goed bevallen! Door hun persoonlijke aanpak, kennis en hun inspirerende ideeën hebben zij mijn wensen uitstekend vertaald in een website die past bij mijn bedrijfsvisie en werkwijze. De website is zorgvuldig overgedragen met een korte training. Ik kijk terug op een prettige, professionele en effectieve samenwerking.

Ingrid Carolina Bruin, eigenaar | Berend Management & Advies

logoBerend


“fresh focus ondersteunt de webredactie met raad en daad, onder andere bij de inzet en monitoring van social media. Ook met hun training on the job van webredacteuren en communicatieadvies  heeft de provincie goede ervaringen. De aanpak van het bureau is professioneel, efficiënt  en op samenwerking gericht. Onze interne klanten zijn tevreden, dus dan zijn wij dat als klant van fresh focus helemaal!”

Henriëtte Muller | Provincie Flevoland

Logo Provincie Flevoland


“Als startende onderneming met alleen ‘het idee’ zijn we bij fresh focus terecht gekomen. Al tijdens het eerste gesprek over de communicatie uitingen kregen we het gevoel aan het juiste adres te zijn. Huisstijl, website en drukwerk binnen een record tijd naar tevredenheid opgeleverd. Nu kunnen we de website zelf beheren en drukwerk wanneer het nodig is nabestellen. Complimenten over website en drukwerk hebben we al gekregen!”

Teatske Veenstra | RTM Groep

Logo RTM groep


“Communicatie en sociale media zijn heel belangrijk voor ieder bedrijf of organisatie, maar ik heb gemerkt dat de adviezen hierover vaak vaag zijn en bij weinigzeggende modieuze containerbegrippen blijven steken. fresh focus maakt het concreet en praktisch toepasbaar, zodat je er echt iets aan hebt. En ontwerpt bovendien prachtige dingen, niet te vergeten, voor een goede prijs.”

Wilma de Groot | gemeente Zeewolde

zeewolde


“Binnen onze PLUSformule is de landelijke marketing centraal geregeld. fresh focus verzorgt voor ons de lokale marketing en zet zich daarbij in voor het verbeteren van de klanttevredenheid. Met resultaat! Ze hebben aandacht voor medewerkers, klanten en omgeving. En dragen pro-actief nieuwe ideeën aan. Dat webcare voor een supermarkt werkt ervaren wij dankzij fresh focus ook. Een ideale samenwerking wat ons betreft.”

Edwin van Ommen | PLUS van Ommen

PLUS


“Al enkele jaren werken wij samen met fresh focus. We bellen hen voor creatieve ideeën en producten maar ook voor trainingen op onze locaties. Hun no-nonsense mentaliteit spreekt me erg aan. Ze zijn snel, flexibel en scherp geprijsd. Voor ons belangrijke ingrediënten voor een samenwerking.”

Barbara van Stijn | Rijnbrink Groep

RijnbrinkGroep


“Mijn ervaring met fresh focus is een heel plezierige. Zij denken mee, zijn snel, gaan met de tijd mee en zijn in alle opzichten professioneel. Zij zijn gedreven, waardoor deadlines altijd gehaald worden. Zij hebben een persoonlijke benadering die mij erg aanspreekt. En last but-not-least, de prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. En dat is in deze economische tijd een belangrijke factor die meespeelt.”

Elaine Bezemer-Koopman | Gemeente Lelystad

lelystad