Al ruim 15 jaar werkt fresh focus voor verschillende opdrachtgevers op projectbasis. Voor korte of langere perioden. Als ondersteuner of trekker van het project. Vanuit onze kennis en ervaring zijn we een aanvulling op het project of op de afdeling binnen de organisatie.

Overleg en concept

Heb je een idee, een plan of een boodschap? Of al concreet een project of naderende deadline? Maar geen inspiratie of een gebrek aan capaciteit. Wij nemen graag werk uit handen. Om het idee te vertalen naar een succesvol concept. Of om de boodschap te verpakken in een resultaatgericht en origineel product.  De samenwerking start altijd met een goed gesprek. Met een heerlijke kop koffie of thee.

Advies en uitvoering

We inventariseren en adviseren welke strategie past bij het onderwerp /de case. En welke media – en middelenmix daarbij past. Vervolgens zorgen we voor een geruisloze en perfecte uitvoering van de klus of project. Desgewenst op locatie.

Afspraak = afspraak

Van tevoren maken we een heldere begroting en planning. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen. De deadline houden we uiteraard nauwlettend in de gaten.

Mocht een opdracht afwijken van de gemaakte afspraak, dan vindt hierover eerst afstemming plaats.  We doen uiteraard alles in overleg en houden onze klant van het proces op de hoogte.